Web Analytics Made Easy - Statcounter

  روزنامه شهروند نوشت:
امیرمهدی ژوله با انتشار تصویری از لوح تقدیر بهترین فیلمنامه‌نویس شبکه سه که علی‌اصغر پورمحمدی در سال ۸۴ به او اهدا کرده است، در اینستاگرام نوشت: «سال ٨٤ ما چند نفر بودیم. یک نفرمان پر از ایده بود، پر از طرح بود، پر از انرژی، می‌خواست به وقتش طرح‌های سینمایی‌اش را بنویسد و بسازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مُرد.
تلف همین اعتلای سازمان و شبکه و راه انداختن سریال‌های تمام و ناتمام و دویدن دنبال طلب‌هایش شد!
ما چند نفر بودیم. یکی‌مان سردسته اعتلادهندگان سازمان و شبکه بود، یهو زیر دلشان زد، گفتند کارت را که نمی‌خواهیم هیچ، تصویرت را که نمی‌خواهیم هیچ، اسمت هم هیچ جا از دهان هیچ‌کس روی آنتن درنیاید. هیچ.
عاقبت‌به‌خیر شد. طرح‌هایش را می‌نویسد و می‌سازد و حظش را سینما و نمایش خانگی و ما می‌بریم. ما چند نفر بودیم، به یکی‌مان گفتند یک برنامه بترکون راه بینداز، راه انداخت، گفتند فقط اسمت در تیتراژ نباشد، تا مشکلت حل شود. اسمش در تیتراژ نبود. گفتند توی فضای مجازی تصویری نگذار که کسی شک نکند این برنامه مال تو است، مشکلت حل شود.   تصویری نمی‌گذاشت. گفتند لوکیشن هم نیا، همان خانه بمان تا مشکلت حل شود. چند سال است مثل گونی سیب‌زمینی گوشه خانه افتاده. نه مشکلش حل شد، نه معلوم شد مشکلش چی بود، چی هست. ما چند نفر بودیم. یکی‌مان، من... یک بار یکی از مدیران سازمان گفت: بچه خوبی هستی، ولی ... کرم داری.»
به نظر می‌رسد او به جمع نویسندگان سریال‌هایی، چون «شب‌های برره» اشاره داشته و از هنرمند فقید خشایار الوند، پیمان و مهراب قاسم‌خانی و ... یاد کرده است.
نکته جالب توجه کامنتی است که قاسم خانی زیر پست او گذاشته و نوشته است: «گرچه کیسه سیب‌زمینی فعالیتش از من بیشتره!»

منبع: فرارو

کلیدواژه: امیر مهدی ژوله قاسم خانی صداوسیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۵۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) نجات ۱۶ توله خرس سیاه در خطر انقراض از استخراج کیسه صفرا

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

فرارو- یک موسسه خیریه حفاظت از محیط زیست، در ۱۹ مارس ۲۰۲۴ شانزده توله خرس سیاه آسیایی که دچار سوء تغذیه بودند را در خانه‌ای در وینتیان، پایتخت لائوس، پیدا شدند که بزرگترین نجات سال عنوان شد.

به گزارش فرارو، خرس سیاه آسیایی یا خرس ماه که لکه سفیدی هلال‌شکل روی سینه‌اش دارد، در فهرست سرخ اتحادیه جهانی حفاظت (IUCN RED LIST) در طبقه در بحران انقراض (CR) قرار دارد و هیچ آمار مشخصی از تعداد اندک باقی‌مانده جمعیت این گونه در دست نیست.

تعداد زیادی از خرس‌های سیاه آسیایی به عنوان حیوان خانگی نگهداری می‌شوند یا برای استخراج صفرا برای استفاده در طب سنتی پرهزینه نگهداری می‌شوند.

مت هانت از مسئولان پناهگاهی که توله‌ها نگهداری می‌شوند گفت که توله‌ها اکنون با بطری تغذیه می‌شوند و باید چندین ماه در پناهگاه بمانند تا به اندازه کافی بزرگ شوند و بتوانند به تنهایی زنده بمانند.

او به رویترز گفت: این احتمالا بزرگترین نجات توله خرس در حال انقراض در سراسر جهان است.

هانت گفت که پلیس لائوس این توله‌ها را در اواخر مارس در جریان یورش به خانه‌ای که متعلق به یک تبعه چینی بود، نجات داد. گروه ۱۰ نر و ۶ ماده را پیدا کردند که بین ۱.۳ تا ۴ کیلوگرم وزن داشتند و گمان می‌رود دو تا چهار ماهگی داشته باشند.

وی افزود: همسایه‌ها با شنیدن صدای گریه توله‌ها به پلیس خبر دادند. زمانی که پلیس توانست آن‌ها را بیرون بکشد، یکی از توله‌ها مرده بود.

هانت گفت: آن‌ها بسیار کوچک هستند و ظاهراً به طور غیرقانونی از شکارچیان در سراسر لائوس شمالی خریداری شده اند... به احتمال زیاد برای استفاده از کیسه صفرا نگهداری می‌شدند.

وی افزود که آنها خیلی خوشحال هستند که شانزده توله از ۱۷ توله زنده هستند و شانس دوباره‌ای برای زندگی بدون ترس و رنج دارند.

استخراج کیسه صفرای خرس‌های سیاه آسیایی در چین قانونی است، اما در لائوس، ویتنام و کامبوج و سایر کشور‌ها غیرقانونی است.

دیگر خبرها

  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • تمدید جشنواره عید تا عید بازارهای روز کوثر تا ولادت امام رضا (ع)
  • تمدید جشنواره عید تا عید بازارهای روز کوثر تا ولادت امام رضا(ع)
  • (ویدئو) قانون کاهش تولید کیسه‌های پلاستیکی
  • چند تکنیک برای درمان سنگ صفرا؛ بهترین نوشیدنی برای سنگ کیسه صفرا چیست؟
  • نیمی‌از کم بارشی‌های اخیر کشور جبران شد
  • مهربان: جعفرپور هدف بزرگی دارد
  • پوچتینو: اولین بار است که در این فصل خوشحالم!
  • یادمان شهدای کارگر در خطه کویر
  • (ویدئو) نجات ۱۶ توله خرس سیاه در خطر انقراض از استخراج کیسه صفرا