Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@20:19:53 GMT

چجوری خونه رو تو خونه بسازیم؟

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۰۷۰۴۷

چجوری خونه رو تو خونه بسازیم؟

یکی از پر حاشیه‌ترین و جنجالی‌ترین خبر‌های امروزی متعلق به ایده‌های ساختمان سازی و طراحی است که بی شک شکل و شمایل آن به سمت و سوی مدرنتیه تغییر یافته است و دیگر سبک و سیاق خانه‌های قدیمی که شاید در یک دهه گذشته طراحی و ساخته می‌شدند، این روز‌ها هیچ مفهومی نداشته باشد.

با این حال اگر کمی با طراحی و ایده‌های ساخت و ساز دور شویم، تا به حال به این فکر کرده اید که آیا امکان طراحی و ساخته خانه در داخل خانه وجود دارد؟ آیا چنین چیزی تا به حال انجام شده است؟ در پاسخ به این سوال می‌توان گفت: بله! اما تا به حال این ایده توسط طراحی منتشر نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





با این وجود طرحی به نام CAMPPINUS PARK Innovative در شهر ساحلی لهستان به نام جزیرزانی طراحی و ساخته شده که بی شک یکی از طرح‌های جالب و دیدنی است که اخیرا رونمایی شد. این طرح به کمک ایده و تکنیک ژاپنی به نام Shou Sugi Ban ساخته شده است که در آن یک خانه کوچک در داخل خانه جای داده شده است.



این واقعا بی نظیر است و برای خانه‌هایی با مساحت بالا می‌تواند بسیار زیبا و جذاب باشد چرا که می‌توانید خانه دوم را به اتاق بازی کودک یا حتی تاسیسات خانه خود اختصاص دهید که می‌تواند فضای بیشتری از خانه آزاد کند. همچنین در صورت ممکن می‌توان یک بالکن به آن اختصاص داد که با وارد شدن به خانه دوم، وارد بالکن شوید.



این طرح واقع در یک باغ طراحی و ساخته شده است که ویو آن متعلق به گیاهان می‌باشد که بازدید کنندگان می‌توانند از این خانه جالب و دیدنی دیدن کنند.   منبع:نمناک

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مد و دکوراسیون دکوراسیون داخلی دکوراسیون منزل طراحی خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۷۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیوچرلاینر ؛ سیرک علمی جنرال موتورز (+تصاویر)

عصر ایران - زمانی که نمایشگاه جهانی بهترین راه برای مشاهده آینده و یادگیری درباره پیشرفت های فنی و علمی از سراسر جهان بود، جنرال موتورز این ایده را گسترش داد و نمایش خود را راهی جاده کرد. "رژه پیشرفت"  (the Parade of Progress) جنرال موتورز شامل اتوبوس های بزرگی – ابتدا 8 دستگاه و بعدا 12 دستگاه - بود که از سال 1936 تا 1956 در سه تور طولانی در آمریکا حضور داشتند و تاثیری ماندگار بر کسانی که آنها را دیدند بر جای گذاشتند.

در فوریه 1936، رژه پیشرفت به بیش از یک میلیون نفر در لیکلند، فلوریدا معرفی شد. طی این رویداد تاریخی، هشت اتوبوس استریم لاینر سفارشی ساخته شده بخشی از کمپین تبلیغاتی جنرال موتورز شدند که تا دهه 1950 ادامه یافت. رژه پیشرفت در سراسر آمریکا به موفقیت بزرگی تبدیل شد.

ایده رژه پیشرفت در نمایشگاه جهانی شیکاگو 1933 شکل گرفت، زمانی که چارلز اف. کترینگ، پژوهشگر افسانه ای جنرال موتورز، در این رویداد شرکت کرد. وی به دنبال این بود که چگونه می توان چنین ایده ای را بسته بندی کرد و برای مردم برد. ایده کترینگ در سال 1936 به واقعیت تبدیل شد، زمانی که جنرال موتورز یک سیرک علمی سیار را راه اندازی کرد که نشان می داد چگونه پژوهش های صنعتی شیوه زندگی آمریکایی را از طریق محصولات و فرآیندهای بهتر بهبود می بخشد.

در مجموع، 12 اتوبوس فیوچرلاینر برای رژه پیشرفت از سال 1936 تا 1941 و دوباره از سال 1953 تا 1956 استفاده شد. به گفته برخی مورخان خودرو، اتوبوس های فیوچرلاینر جنرال موتورز یک سبک الهام گرفته شده از آرت دکو را ارائه می کردند که برای عموم منحصر به فرد بود.

اتوبوس های فیوچرلاینر دارای درهای جانبی بزرگی در هر دو طرف بدنه خود بودند که برای نمایش جدیدترین فناوری های جنرال موتورز از موتورهای جت تا موارد دیگر باز می شدند.

پس از جنگ جهانی دوم، رژه پیشرفت جنرال موتورز در سال 1953 از سر گرفته شد و اتوبوس های فیوچرلاینر در سراسر آمریکا مورد استفاده قرار گرفتند. با این وجود، ظهور تلویزیون به این معنی بود که مردم می توانستند برنامه ها و پیشرفت های علمی در اتاق های نشیمن خود ببینند، از این رو، رژه پیشرفت در سال 1965 به پایان راه خود رسید.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مرور تمام اختراعات جنرال موتورز، از ایربگ و توربوشارژر تا گیربکس اتوماتیک (+عکس)

دیگر خبرها

  • به بازیکنانم تبریک می گویم/ تصمیم گرفتیم تیم بسازیم
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • آشپزی در بیل؛ ایده ای خلاقانه برای پخت غذا در فضای باز (فیلم)
  • ایده «دو دولتی»؛ نسخه‌ای که به‌جای شفا، کور می‌کند
  • سرژ گنابری: مقابل رئال مادرید باید موقعیت بسازیم و سپس آن را بکشیم!
  • عکس| فیلم زندگی «تتلو» ساخته می‌شود؟
  • فیوچرلاینر ؛ سیرک علمی جنرال موتورز (+تصاویر)
  • ایده‌هایی جذاب برای دکوراسیون خانه‌های کوچک
  • ۲۰ فیلم ترسناک که بر اساس داستان واقعی ساخته شدند
  • آخرین قهرمانی استقلال در جام حذفی مقابل شگفتی‌ساز